A Klaster vállalat az acélcsarnokok és szerkezetek vezető szlovák gyártója. Sokéves szakmai tapasztalat alapján megtervezi, gyártja és kivitelezi az acélcsarnokok összeszerelését, beleértve acél homlokzati és tetőfedő burkolást, szendvicspaneleket tartozékaikkal együtt. Többfajta és típusú csarnokokat kínál a piacon, melyeket számos ágazatban használnak, mint például a mezőgazdaság, kereskedelem, sport, ipar.

A Klaster vállalat főleg a szlovák piacra fordít hangsúlyt, de a hatáskörét kiterjesztette a cseh és magyar piacra is. A Klaster acélcsarnokok sokéves fejlődés és modern módszerek bevezetésének az eredményei a gyártási szférában, melyek a szolgáltatások javítására és az ügyfelei igényei kielégítésére fókuszál.

Stratégia

Jelmondatunk a minőség és a precízen elvégzett munka meghatalmazott technikusok és szakmailag képzett alkalmazottak végeznek. Ügyfeleink értékelik egyéni hozzáállásunkat valamint rugalmasságunkat a tanácsadásban, termékeink gyártásától az összeszerelésükig. Minden gramm vas elválaszthatatlan része a műalkotásainknak, melyeket szeretettel készítünk és így teljesítjük ügyfeleink elvárásait és követelményeit.

Vízió

Nem a részvétel a fontos, hanem a nyereség! Ezért részesítjük előnyben a minőséget a mennyiség helyett és ennek felel meg az egész vállalati stratégia. Egyre nagyobb és nagyobb célokat érünk el, ami napról napra újabb győzelemhez vezet.

Ha szeretne bepillantást nyerni a már elkészült munkáinkba, kattintson a referenciák szekcióba.

Árajánlat méretre szabva
Kötetlen árajánlat csarnokra az ön elkepzelése szerint.